Скара Ресторанот е отворен ПОНЕДЕЛНИК- САБОТА 08.30 - 23.30ч

НЕДЕЛА ЗАТВОРЕНО

Основано 1987

Добродојдовте во
7Скара Ресторан

Најдоброто од македонската традиционална и модерна кујна. Автентичноста е задржана во сите наши рецепти, но начинот на кои се комбинирани состојките и начинот на подготовка, како и крајниот резултат – сервирањето, е тоа што не прави број 1 Скара ресторан

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ЈАВЕТЕ СЕ НА (02) 3 224 000

КОНТАКТ

Адреса: ул. Даме Груев 7
Телефон: 389-2- 3 224 000

Работно Време

ПОНЕДЕЛНИК- САБОТА

09.00 – 20.00ч.

НЕДЕЛА ЗАТВОРЕНО

Резервации

Телефон
(02) 3 224 000

Работиме со: